Hola, soc la Cristina Gómez

 

mestra especialitzada en acompanyament al dol i la meva missió és ajudar a pares, mares i docents a tractar el tema de la mort amb els infants.

La docència és la meva vocació des de ben petita i em sento afortunada de poder convertir la meva passió en la meva professió, ja que estic convençuda de que l’educació és la clau per a canviar el món. 

Fa més d’una dècada que comparteixo el meu dia a dia amb nens i nenes d’entre 3 i 12 anys dins del context escolar. Amb ells, cada jornada és una nova aventura plena de sorpreses, grans descobriments i moltes, moltes, moltes emocions.

Durant tots aquests anys m’he adonat de que cada infant és únic i és el protagonista del seu propi aprenentatge, però també de que, tard o d’hora tots ells acaben experimentant la pèrdua que els hi deixa empremta.

Això, sumat a la meva experiència personal i a la situació actual de pandèmia, m’ha dut a especialitzar-me en l’acompanyament emocional en processos de pèrdua i dol en la infància. 

 

He estudiat magisteri d’educació especial a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, posteriorment, he cursat diverses formacions relacionades amb el dol i el seu acompanyament: Acompanyament durant el procés de dol amb CUM LAUDE formació; Creació de grups de dol amb l’institut IPIR de Barcelona; Pedagogia de la mort amb la psicòloga Chyntia Santacruz; Acompanyar els infants en dol dins del context educatiu i familiar a través de la Fundació UDG; el Procés M.A.R. amb la psicòloga Alma Serra. Actualment, estic cursant el màster d’expert en el procés de la vida i la mort amb l’institut IPIR de Barcelona.

Inquieta, curiosa i sensible, acostumo a deixar-me endur per tot allò que em surt del cor i gaudeixo acompanyant els meus alumnes i les seves famílies en moments tant delicats com ara parlar de la mort i transitar el dol.

Tanmateix, m’he adonat de que els infants senten una fascinació innata per al tema de la mort i, quan troben un espai càlid, proper i de confiança en el que poder expressar tot el que pensen i trobar resposta a la seu delit, el seu cor s’omple de calma i reconfort.

,,
Empàtica, respectuosa i comprenssiva, vetllo dia a dia per al benestar emocional dels més petits de casa.
   ,,

Altres coses sobre mi:

Apassionada del mar i la muntanya, no concebo la vida sense el contacte habitual amb la natura i m’agrada gaudir de les petites coses del dia a dia:
una bona conversa, un te amb llet i canyella, l’aire fresc, el sol de migdia, un bon llibre, l’escalf d’una abraçada… 

Acompanyament en pèrdues i dol infantil

 

Acompanyament i orientació a adults 

 

Acompanyament a infants

Xerrades i tallers

601 90 63 98
papallonesdevietnam@gmail.com